Ligde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek için galibiyet arayışında. Özellikle Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, ligdeki son haftalarda kayıp yaşamak istemiyor ve bu maçı kazanarak şampiyonluk yarışında avantaj elde etmeyi hedefliyor.

MAÇ DETAYLARI

Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu - 6

Fenerbahçe, Konyaspor ile 6 Mayıs Pazartesi günü TÜMOSAN Konya Büyükşehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00'de başlayacak ve Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek. Heyecan dolu maçı canlı olarak Bein Sports ekranlarından izlemek mümkün olacak. Taraftarlar, bu kritik maçı heyecanla bekliyor ve takımlarının galibiyeti için umutlu.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu - 4

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Başakşehir-Trabzonspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Başakşehir-Trabzonspor yayın bilgileri, nereden izlenir? Başakşehir-Trabzonspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Başakşehir-Trabzonspor yayın bilgileri, nereden izlenir?
  • Kaleci: Dominik Livakovic
  • Savunma: Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku
  • Orta Saha: Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Fred, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski
  • Forvet: Dusan Tadic, Edin Dzeko

LİGDEKİ SON DURUM

Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu - 1

Sarı-lacivertli ekip, ligde oynadığı 34 maçta 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 89 puan elde etti. Takım, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunuyor ve şampiyonluk mücadelesini son ana kadar sürdürmek istiyor. Son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını umutlandıran Fenerbahçe, Konyaspor maçından da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.

KART SINIRINDAKİ OYUNCULAR

Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu - 5

Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesinde 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, maçta sarı kart görmeleri halinde takımlarını önemli bir maçta yalnız bırakacaklar. Bu isimler şunlar: Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao. Takımın bu oyuncularını kart cezalarından uzak tutarak maçı kazanma hedefi büyük önem taşıyor.

Karşılaşmayı canlı olarak izlemek için tıklayın...