Meram Elektrik Dağıtım Şirketi (MEDAŞ), 2 Nisan 2024 tarihinde Konya'nın çeşitli ilçelerinde planlanan elektrik kesintileri hakkında önemli bir duyuru yaptı. Bu kesintiler, bakım ve onarım çalışmaları gibi nedenlerle yapılacak olup, ilgili ilçe ve mahallelerde belirli saatlerde elektrik kesintisi yaşanması planlanmaktadır.

Nihal Candan hapse geri mi girdi, neden serbest? Nihal Candan hapse geri mi girdi, neden serbest?

Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler için MEDAŞ'ın resmi internet sitesinden veya mobil uygulamalarından bilgi alabilirsiniz. Kesintiler öncesinde ve sırasında vatandaşların gerekli önlemleri alarak kesinti sürecini en az etkilenerek atlatabilmeleri için duyuruların takip edilmesi önemlidir.

Konya Elektrik Kesintisi: Konya genelinde planlanan elektrik kesintileri için MEDAŞ'ın resmi internet sitesinden veya mobil uygulamalarından detaylı bilgi alabilirsiniz. Kesintilerle ilgili güncel bilgileri takip etmek önemlidir.

Konya'da elektrik kesintileri, belirlenen tarih ve saatler arasında gerçekleşecektir. Kesinti süresince elektrik kullanımının mümkün olduğunca azaltılması ve elektrikli cihazların korunması önemlidir. MEDAŞ'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.