Sosyal medyada paylaşılan bir ilginç video daha dikkat çekti. Bir kadın alışverişe giderken kendisine eşlik eden kocasının boynuna tasma taktı. Bu anlar mağazada başka bir müşteri tarafından kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. Kadının kocasına tasma takarak gezdirmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024, 3 bin TL ödemesi ne zaman, bankaya yatar? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024, 3 bin TL ödemesi ne zaman, bankaya yatar?

Sosyal medyada dikkat çeken bir video daha paylaşıldı. Alışveriş yapan bir kadın, kendisine eşlik eden kişinin boynuna tasma taktı. Bu olay, bir mağazada başka bir müşteri tarafından kaydedildi ve hızla viral oldu. Kocasına tasma takıp gezdiren kadının kim olduğu merak konusu oldu.

Kocasina Tasma Takip Gezdiren 1

KOCASINA TASMA TAKAN KADIN KİM?

Görüntü, nerede çekildiği belirsiz olsa da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kadının alışveriş yaparken tasmalı bir kişiyle görülmesi olayın ilginçliğini artırdı. Üstelik tasma kadının elindeydi, bu da daha da dikkat çekici bir detaydı.

Videonun altına yapılan yorumlar arasında, "Adam neden böyle bir şeyi kabul etmiş?", "Isırmasın diye maske de takmış", "Acaba finansal bir ilişki mi var?" gibi çeşitli düşünceler yer aldı. Olay, "Allah'ım daha neler göreceğiz derken" şeklinde yorumlanarak sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.