Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen 62. bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı Show TV'de ekranlarda yer alacak. Bu bölümde de Doğa ve Giray aşkı doludizgin devam ederken, Fatih'in Doğa'ya ilgisi artmaya başladı ve tansiyon yükseldi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

Kızılcık Şerbeti Görkem 1 Yeni

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa ve Giray Aşkında Yeni Gelişmeler

Geçen hafta Doğa ve Giray'ın öpüşmesini gören Fatih adeta şoke olmuştu. Bu bölümde ise Fatih'in bu durumla nasıl başa çıktığı ve Doğa ile Giray aşkının nasıl ilerlediği merak konusu oldu. Görkem ise bu durumdan hiç memnun değil ve Doğa'nın adını duymaktan sıkılıyor.

Kızılcık Şerbeti Görkem 2

Kızılcık Şerbeti'nde Fatih Çıldırdı!

Doğa'nın Giray'la sevgili olduğunu öğrenen Fatih çileden çıktı. Bu durum ailenin diğer üyelerini de alarma geçirdi. Fatih'in bundan sonra nasıl bir hamle yapacağı ise merak konusu.

Kızılcık Şerbeti Vahit 4

Kızılcık Şerbetinde Ömer ve Alev'in Aşkı Ortaya Çıkıyor!

Alev ile Abdullah'ın aşkı Kıvılcım ve çocuklar tarafından da öğrenilmeye başlandı. Ömer bu duruma nasıl tepki verecek? Kıvılcım'ın Ömer'e sürpriz nikah hazırlaması ise heyecan uyandırıyor.

Kızılcık Şerbeti Cüneyt 4

Kızılcık Şerbetinde Pembe ve Alev Arasında Gerilim!

Hem Pembe hem de Alev ile ikili yaşam süren Apo'nun planları da bu bölümde ortaya çıkıyor. Pembe'den boşanıp Alev'le evlenmek için geri sayıma geçen Abdullah'ın yeni hamlesi ise merak konusu.

Kızılcık Şerbeti Fatih Doga 1

Kızılcık Şerbetinde Nursema ve Rüzgar Arasında Engel!

Nursema ile Rüzgar'ın yakınlaşmasına engel olan Pembe yeni bir İbrahim vakası için Nursema'ya yöneldi. Bu durum Nursema ve Rüzgar'ı nasıl etkileyecek?

10 MAYIS CUMA SHOW TV YAYIN AKIŞI

08:00 Bu Sabah
10:00 Güzel Günler
12:30 Aslı Hünel İle Gelin Evi
15:00 Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
18:45 Show Ana Haber
20:00 Kızılcık Şerbeti
00:15 Bahar
03:00 Sandık Kokusu
05:30 Aziz