NOW TV'nin popüler dizisi Kızıl Goncalar, heyecanla beklenen 11. bölümünün ikinci fragmanını izleyicilerle buluşturdu.

Bugün Kızıl Goncalar 20 Mayıs var mı, yeni kaçıncı bölüm yayınlanacak mı? Bugün Kızıl Goncalar 20 Mayıs var mı, yeni kaçıncı bölüm yayınlanacak mı?

Kızıl Goncalar, tarikatlar ve iktidara yakın medya kuruluşlarının hedef göstermesine rağmen, reytinglerde zirvede yer alarak büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünden yayınlanan ilk fragmanla, izleyiciler merakla beklenen gelişmeler hakkında ipuçları edinecekler.

Dizide, seküler bir Atatürkçü olan Levent ile bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in çocukları üzerinden kesişen hayatları işleniyor. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kızıl Goncalar, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunuyor.

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Ömür Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği Kızıl Goncalar'ın senaryosunu ise Şükrü Necati Şahin kaleme alıyor.

Kızıl Goncalar'ın heyecanla beklenen yeni bölümü, 18 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de NOW TV'de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümle birlikte, dizinin izleyicilerine yepyeni ve sürpriz dolu bir macera sunması bekleniyor.