KERTENKELE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ Mİ LİDERİ YAKALANDI MI?

İzmir ve Ödemiş'te faaliyet gösteren "Kertenkele" lakaplı suç örgütünün lideri Batuhan Tok ve 9 kişi daha yakalandı.

Yakalanan şüpheliler, "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak, Örgüte Yardım Etme, Örgüt Adına Suç İşleme, 6136 SKM, Tehdit, Yaralama" suçlarından aranan isimler arasındaydı.

KERTENKELE SUÇ ÖRGÜTÜNE NASIL OPERASYON YAPILDI?

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak bir operasyon düzenlendi. Operasyonda, "Kertenkele" lakaplı Batuhan Tok'un liderliğindeki suç örgütüne yönelik 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Son Dakika Milli Savunma Bakanlığı:  Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildi Son Dakika Milli Savunma Bakanlığı: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildi

KERTENKELE SUÇ ÖRGÜTÜNE YAPILAN BASKINDA NE ELE GEÇİRİLDİ?

Baskınlarda örgüt lideri Batuhan Tok ve 9 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 5 tabanca, 6 tüfek, 77 tabanca fişeği, 60 tüfek kartuşu ve 106 adet sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

KERTENKELE SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ BATUHAN TOK KİMDİR?

Batuhan Tok, İzmir ve Ödemiş'te faaliyet gösteren "Kertenkele" suç örgütünün lideri olarak bilinen kişidir. Örgüt, "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak, Örgüte Yardım Etme, Örgüt Adına Suç İşleme, 6136 SKM, Tehdit, Yaralama" gibi suçlardan aranan isimler arasındaydı.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım