**Gonca Vuslateri, Kızı Asya'nın Doğum Anını ve Sonrasını Paylaştı**

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, kızı Asya'nın doğum anını ve sonrasında yaşananları sosyal medya hesabından detaylı bir şekilde anlattı. Vuslateri'nin duygusal paylaşımı şu şekildeydi:

Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri… Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri…

Gusla Vuslateri Anne Mi Oldu 2

"Günün birinde küçük bir kasılma ile başlayan süreç, beklenmedik bir anda kedi dostum Arte'nin kucağıma gelmesiyle daha da belirginleşti. Kontrol için gittiğim hastanede, 'Bu gece doğum olabilir' denilerek hızla sezaryene alındım. Doğum sonrası kızımı ilk kez gördüğümde duygusal anlar yaşadım. Solunum problemleri nedeniyle küvöze alınan Asya'yı gördüğümde gözyaşlarım süte dönüştü. Eşim Levent, Ankara'dan bir gün sonra dönmesini beklerken, Aretha Franklin'in '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman' şarkısı eşliğinde kızımı kucağıma aldım.

Gusla Vuslateri Anne Mi Oldu 1

Hastanedeki ekibin ve sevdiklerimin desteğiyle Asya'ya kavuştuk. Asya'nın solunumunu izlerken duygusal anlar yaşadım. Endişelerim olmasına rağmen, kendime olan güvenim ve içimdeki annelik duygusu beni güçlendirdi. Asya'ya olan sevgimle dolup taşarken, süt gelmesiyle ilgili endişelerim de kısa sürede son buldu. Asya'ya sütlerimi verirken yaşadığım mutluluk tarif edilemezdi. Her anın kıymetini bilmek için sabırsızlanıyorum.

Asya'nın doğum hikayesi ve sonrasındaki ilk deneyimlerimiz, benim için unutulmaz bir yolculuk oldu. Allah'a bin şükür, arayan ve yanımda olan tüm dostlara teşekkür ederim."

Gusla Vuslateri Anne Mi Oldu 3

Gonca Vuslateri'nin duygusal paylaşımı, anne olmanın heyecanını ve duygularını yansıtıyordu.