Monaco ile Fenerbahçe Beko arasındaki Turkish Airlines EuroLeague play-off 5. maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Normal süresi 70-70'lik eşitlikle tamamlanan maçın uzatma bölümünde üstün bir performans sergileyen Fenerbahçe, rakibini 80-79 mağlup ederek adını Final Four'a yazdırdı. Sarunas Jasikevicius'un önderliğindeki Fenerbahçe, tarihinde bir ilki gerçekleştirerek EuroLeague'de beşinci maçtan galip ayrılan ilk deplasman takımı oldu.

ERGİN ATAMAN'IN PANATHİNAİKOS'UYLA FİNAL

Fenerbahçe Beko, Final Four'da Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşılaşacak. Final maçı 24 Mayıs'ta Almanya'nın Berlin şehrinde oynanacak. Sarı-lacivertli ekip, beş senenin ardından Final Four'a kalarak büyük bir başarı elde etti.

FENERBAHÇE BEKO'NUN TARİHİ BAŞARISI

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisindeki rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak altıncı kez adını Final Four'a yazdırdı. Sarı-lacivertli ekip, bu zaferle birlikte EuroLeague tarihindeki ikinci şampiyonluk için iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor.

MAÇIN DETAYLARI

Maçın başından sonuna kadar büyük bir mücadele sergileyen Fenerbahçe Beko, ilk yarıda geriye düşse de ikinci yarıda agresif bir oyun ortaya koyarak skoru dengeledi. Final periyoduna önde giren Fenerbahçe, karşılıklı sayılarla geçen dördüncü periyottan sonra uzatma periyodunda rakibini mağlup ederek büyük bir zafer elde etti.

Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir? Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir?