Yeni yılda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye'de, Balıkesir dahil birçok ilde, TOKİ tarafından ucuz konut satışı yapılacak. Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, dar gelirlilerin konut sahibi olması için sosyal konut projeleri başlatılacak.

Konut piyasasındaki yükseliş nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler, uygun fiyatlı konut kampanyalarını yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, dar gelirli vatandaşlar için sosyal konut projelerinin başlatılacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 81 ilde başlatılacak kampanya kapsamında TOKİ'den uygun fiyatlı konut satışı yapılacağını belirtti.

Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor? Tayyar Özcan kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor?

Sosyal konut projesi, hiç evi olmayan vatandaşlar için özel olarak tasarlanmıştır. Cevdet Yılmaz'ın yaptığı açıklamada, "Sosyal konut meselesinde çok açık bir şekilde politikalarımız ortada destekliyoruz. Daha fazla insanımızın konut sahibi olması için politikalarımız var" ifadelerine yer verildi. Bu girişimle birlikte Türkiye'de ev sahibi olmayan kalmayacak ve dar gelirli vatandaşlar için daha fazla konut imkanı sağlanmış olacak.