Evleneceksen Gel Gelin adayı Solmaz’ın son haline bir de şimdi bakın, görenler “yok böyle değişim” diyor Evleneceksen Gel Gelin adayı Solmaz’ın son haline bir de şimdi bakın, görenler “yok böyle değişim” diyor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddialarını yanıtladı. Yılmaz, göz muayenesinde sağ gözünde görme sorunu olduğunu ve bu nedenle paylaşımı yaptığını açıkladı.

Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden Cem Yılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Yılmaz'ın, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddiaları üzerine açıklama yaptığı öğrenildi.

Cem Yılmaz'ın, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı öne sürülmüştü. Ancak Yılmaz, bu iddialara sağ gözünde yaşadığı görme sorunuyla yanıt verdi. NTV'de yer alan habere göre, "CMXXIV" gösterisinde konuşan Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini ve sağ gözünde yüzde 50 oranında görme kaybı yaşadığını belirtti. Yılmaz, sağ gözüne lazerle işlem uygulandığını ve paylaşımı bu nedenle yaptığını açıkladı.

Öte yandan, Serenay Sarıkaya'nın giydiği derin dekolteli elbiseyle gündeme gelmesiyle ilgili de konuşan Yılmaz'ın, ayrık gözlere sahip olan aktör Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşarak eski sevgilisine gönderme yaptığı iddia edilmişti.

Cem Yılmaz Kimdir?
Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk aktör, stand-up komedyeni, müzisyen, film yapımcısı, senarist ve karikatüristtir. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Yılmaz, kariyerine üniversite öğrencisiyken başlamıştır.

Yılmaz, sinema kariyerine "Her Şey Çok Güzel Olacak" filmiyle adım atmış ve büyük başarısını "G.O.R.A." filmiyle elde etmiştir. "A.R.O.G.", "Hokkabaz", "Yahşi Batı" gibi filmlerle de başarısını sürdüren Yılmaz, aynı zamanda birçok markanın reklam yüzü olmuştur.

Cem Yılmaz'ın, yazar Can Yılmaz adında bir ağabeyi ve komedyen Tolga Çevik ile evli bir kız kardeşi bulunmaktadır. 10 Mart 2012'de Ahu Yağtu ile evlenen Yılmaz'ın Kemal adında bir oğlu vardır. Çift, 31 Aralık 2013'te boşanmıştır.

Cem Yılmaz'ın Sağlık Durumu Nasıl?
Cem Yılmaz, göz muayenesinde sağ gözünde yüzde 50 oranında görme kaybı yaşadığını açıkladı. Sağ gözüne lazerle işlem uygulandığını belirten Yılmaz, sağlık durumuyla ilgili gerekli tedavilerin devam ettiğini ifade etti.