Son dönemde ekranların sevilen dizilerinden biri olan Cam Tavanlar'ın başarılı oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, hayatındaki değişimle gündeme oturdu. Özellikle dizi severlerin yakından tanıdığı Yılmaz, artık Meli Bendeli olarak anılıyor. Cam Tavanlar dizisindeki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu, estetik operasyonlar geçirerek fiziksel görünümünde önemli değişikliklere imza attı.

Cam Tavanlar Şinaşi Estetik 1

iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı? iPhone 14 A101 fiyatı ne kadar, satışı var mı?

CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ İDDİALI POZLARLA GÜNDEMDE

Öncelikle Çukur dizisindeki ‘Timsah Celil’ karakteriyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz, sonrasında aldığı cinsiyet değiştirme kararıyla büyük ses getirdi. Artık Meli Bendeli olarak bilinen oyuncu, estetik müdahalelerle görünümünde dikkat çeken bir değişiklik yaptı. Dudaklarını da estetik yaptırdığı bilinen Bendeli, sosyal medyada sık sık iddialı pozlar vererek dikkatleri üzerine çekiyor.

Güzellik operasyonlarıyla adından söz ettiren Meli Bendeli, son olarak Cam Tavanlar dizisindeki performansı ve estetik değişimiyle bir kez daha gündeme geldi. Özellikle sosyal medyada paylaştığı yeni pozlarla adından söz ettiren Bendeli, takipçileri tarafından "Bu estetik abartılınca kötü oluyor", "Gittikçe güzelleşiyorsun" gibi yorumlarla karşılandı.