Dizi severler, Bahar'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bahar dizisinin çekimleri yetişmediği için yarın yeni bölümü yayınlanmayacak.

Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı! Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı!

BAHAR 12. BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI

BAHAR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK? Bugün Bahar dizisi yayınlanmayacak mı?

Bahar dizisi takipçileri yeni bölümü heyecanla takip ederken Bahar 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor. Ancak, Bahar 12. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BAHAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

BAHAR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK? Bugün Bahar dizisi yayınlanmayacak mı?

Bahar'ın 11. Bölümünde; Bahar, Timur ve Rengin'le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Peran Vakfı Hastanesi'nin bütün üyeleri Şavklı Köyü'nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur'un Bahar'la barışma isteğini kaldıramayan Rengin'in ise Bahar için başka planları vardır.

BAHAR YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

BAHAR BU AKŞAM (7 MAYIS) VAR MI YOK MU? Bahar yeni bölüm ne zaman, hangi  gün yayınlanacak? İşte 7 Mayıs Show TV yayın akışı! - Magazin Haberleri

Bahar dizisinin çekimleri yetişmediği için bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak.

Bahar Dizisi Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayın...