Atv ekranlarının sevilen dizisi "Aldatmak", 18 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 65. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. İşte, "Aldatmak"ın yeni bölümünden beklenenler:

Sezai'nin Boşanma Davası

Fragmanda, "Sezai boşanma davası açmış!" sözüyle dikkat çeken bir gelişmeyle karşılaşıyoruz. Kahraman'ın doğru bildiği yanlışları düzelten ise Sezai olacak gibi görünüyor. Sezai'nin hayatını onarmakta başarısız olması ve Güzide ile yaşadığı yüzleşmelerin ardından kalbi kırık bir şekilde ayrılması dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağını merak uyandırıyor.

İpek'in Tehlikeli Oyunu

İpek karakterinin tehlikeli yanının bir kez daha ortaya çıktığı fragmanda, İpek'in yalanlarına inanmayan Oltan ile sarsıcı bir yüzleşme yaşadığı görülüyor. Ancak İpek'in suçlarını ispat edebilecek kişinin Oltan olmadığı, beklenmedik bir tanıdık olduğu vurgulanıyor. Bu gelişme, dizinin ilerleyen bölümlerinde İpek'in geleceğini nasıl etkileyecek merak konusu.

Yeşim'in Hayatındaki Değişim

Yeşim karakteri, iş hayatında tatsız deneyimler yaşamaya devam ederken, Ümit'e karşı ufak bir umut beslemeye başlıyor. Ancak Yeşim'in ilgisi, beklenmedik bir yöne kayacak gibi görünüyor. Yeşim'in yaşayacağı değişim ve bu değişimin hikayeye etkisi dizinin seyrini nasıl değiştirecek merak konusu.

Mualla'nın Yaşadığı Tehlike

Mualla karakterinin, Can'ı kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kalması Güzideleri sürekli tetikte olmaya zorluyor. Oylum'un Mualla'ya karşı büyük hamlesi, ilişkilerinde dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Mualla'nın yaşadığı tehlike ve bu durumun diğer karakterler üzerindeki etkileri dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir gelişim gösterecek merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…

"Aldatmak" dizisinin 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de yayınlanacak olan yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizi severler, bu heyecan dolu bölümde neler yaşanacağını merakla bekliyor.