Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

Survivor All Star konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, kızının Yunus Emre'nin cezasının silinmesi için yalvardığını ancak kurallar gereği bu isteği kabul edemediğini söyledi. Ilıcalı, kızını hayatı boyunca ilk kez kırmak zorunda kaldığını ifade etti. Yasemin Ilıcalı'nın isteğini geri çevirmek zorunda kalan Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasının kurallar gereği kaldırılamayacağını belirtti. Bu durum karşısında şaşıran Yunus Emre ise yaşadığı olayı açıkladı ve özür diledi.

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, "Dün kızım Yasemin benimleydi. 'Baba Yunus Emre'nin cezasını lütfen affet' dedi, ancak ben de ona yaşı küçük olmasına rağmen bir hayat dersi vermek zorunda kaldım. Yasemin'in isteği doğrultusunda Yunus Emre'nin cezasını azaltamıyoruz. Bu yüzden Yasemin'in isteğini reddetmek zorunda kaldım, Yasemin gerçekten çok üzüldü. Ben Yasemin'i ne zaman kırdığımı hatırlamıyorum, belki de hiç kırmamış olabilirim. Sıkıntılı dakikalar yaşadım" dedi.

Yunus Emre ise yaşadığı olayı açıklayarak, "Çok özür dilerim, ben bu cezayı hak ettim Yasemin. Düşünmesi bile yeterli. Yemek çalarken yakalandım ve çalışanları zor durumda bıraktım. Bu nedenle bu cezayı aldım" şeklinde konuştu.