Metin Akpınar'ın, 63 yıl önce Göksel Özdoğdu ile hayatını birleştirmesinden 36 yıl sonra ortaya çıkan evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu biliniyor. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla sanatçının öz kızı olduğunu resmileştirdi.

Kuruluş Osman 159 bölüm fragman || Kuruluş Osman yeni tanıtımı İmren Tegin ölecek mi? Kuruluş Osman 159 bölüm fragman || Kuruluş Osman yeni tanıtımı İmren Tegin ölecek mi?

"HAYAT GERİYE DOĞRU YAŞANMIYOR"

Olayın gündeme gelmesiyle Metin Akpınar, çocuklarını ilk tanıdığı anda kabul ettiğini belirtti. Nebioğlu kardeşler ve eşi Göksel Hanım'dan özür diledi ve "Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor" dedi.

KIZININ ANNESİ KİM ÇIKTI

Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için çaba gösteriyor. Annemle son kez 2010'da görüştüm, o zamandan beri ulaşılamıyor. Annemin Almanya'da yaşadığını öğrendiğimde görüntülü konuşmuştuk. Ancak bir daha ne aradı ne de sordu. Dayılarım ve teyzemler üzerinden de ulaşamıyorum. Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi, ama gizlendi. Ben annemi bulmak istiyorum.

"ABLAMIN BABASI ÇOK ÜNLÜ BİR İSİM"

Metin Akpınar'ın kızı, annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Nebioğlu, ablasının babasının da ünlü bir isim olduğunu iddia etti. Mahkeme, Uğur Dündar'ı DNA testine tabi tuttu. Ancak Adli Tıp Kurumu'nun raporu, Dündar'ın biyolojik baba olmadığını belirtti.

UĞUR DÜNDAR'IN AÇIKLAMASI

Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı. Mahkemenin aldığı karara saygı duyduğunu ifade etti ve konunun kapanmış olduğunu belirtti.

DNA TEST SONUÇLARI SAHTE Mİ

Duygu Nebioğlu, ablasının davasının hala devam ettiğini ve Uğur Dündar'ın DNA raporunu değiştirdiğini iddia etti. İtiraz dilekçesi hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Olay, Nebioğlu'nun annesini bulma çabası ve Uğur Dündar'ın bu süreçteki rolüyle Türkiye'nin gündemine oturdu. Mahkemenin vereceği son karar merakla bekleniyor.