Çorum'un Alaca ilçesinde Ankara'dan Zile istikametine seyir halinde olan bir tır ve iki otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Kaza:

Şehit Recep Kabala kimdir, nasıl şehit oldu, nerede şehit oldu, nereli? Şehit Recep Kabala kimdir, nasıl şehit oldu, nerede şehit oldu, nereli?

Kaza, Alaca-Zile karayolunun Zile kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan Zile'ye gitmekte olan 06 FL 7416 plakalı otomobil, Metin A. (35) idaresindeki 06 AE 1201 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, Şahin Y. (28) yönetimindeki 33 NFE 34 plakalı tır ile çarpıştı.

Kurtarma Çalışmaları:

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü ve yolcular, Alaca Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kurtarıldı.

Yaralılar:

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Emine A., Elif A., Azra A., Buse A., Nisa A., Muhammet Y., Erdal Y., İmran Y., Göktuğ Y. Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma:

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kazayla İlgili Bilgiler:

  • Kaza, 5 Nisan 2024 tarihinde saat 14:30 sularında meydana geldi. Kazada 9 kişi yaralandı. Kazada 3 araç hasar gördü.
  • Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.