Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin takımdan ayrılma kararı almasıyla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. İstanbul ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Icardi, Avrupa'nın önde gelen takımlarından biri olan Milan'a transfer olmaya hazırlanıyor.

Cimbom'a katıldığından bu yana 64 maçta forma giyen ve 46 gol atarak büyük bir başarıya imza atan 31 yaşındaki golcü futbolcu, geçen sezonki şampiyonluk yolunda önemli bir rol oynamıştı. Bu sezon da takımının en önemli oyuncuları arasında yer alan Icardi, 38 maçta forma giyerken 23 gol atma başarısı gösterdi ve 11 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

CANLI İZLE  GS FB  maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE CANLI İZLE GS FB maçı | Galatasaray - Fenerbahçe derbisi CANLI YAYIN İZLE

İtalyan Serie A ekiplerinden Milan'ın, Icardi'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği ve oyuncunun da bu değişime sıcak baktığı belirtiliyor. Özellikle Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın İtalya'da teklif aldığı ve farklı projelerde yer almak için Icardi'yi ikna etmeye çalıştığı konuşuluyor.

Galatasaray'da 2026 yılında sona erecek olan sözleşmesi bulunan Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor. Milan'ın, Icardi'yi Olivier Giroud'un yerine transfer etmeyi planladığı ve Arjantinli yıldızın İtalya'ya dönme seçeneğine sıcak baktığı belirtiliyor.

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Mauro Icardi, Galatasaray kariyerini noktalayacak ve İtalya'ya dönerek Serie A'da yeni bir sayfa açacak. Öte yandan Galatasaray'ın Icardi'nin ayrılığının ardından transfer politikasında nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu olarak ön plana çıkıyor.