Fırat Erdal kim, kaç yaşında, aslen nereli, suçu ne, hangi örgütün lideri? Fırat Erdal kim, kaç yaşında, aslen nereli, suçu ne, hangi örgütün lideri?

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, 21 yaşındaki M.M., tartıştığı babası Mahmut Nedim M.'yi bıçaklayarak öldürdü. Olay, akşam saatlerinde Tahran Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşandı. M.M. ile babası arasında çıkan ailevi bir anlaşmazlık kavgaya dönüştü ve genç adam, öfke dolu anında babasını karın bölgesinden defalarca bıçakladı.

Suç Aleti Maktulün Karın Bölgesine Saplı Halde Bulundu

Polis ekiplerine teslim olan M.M., sağ elindeki yaralanma ile birlikte babasının ölümüne sebep olduğu suçunu itiraf etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, Mahmut Nedim M.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayetin işlendiği evde yapılan detaylı incelemede, suç aleti olarak kullanılan bıçak maktulün karın bölgesine saplı halde bulundu.

Adli Tıp Kurumu ve Tıp Merkezi İncelemeleri Devam Ediyor

Hayatını kaybeden Mahmut Nedim M.'nin cenazesi, adli tıp kurumuna gönderilirken, yaralı olan M.M. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu üzücü olay, Malatya'da kamuoyunda derin bir şok ve üzüntü yaratırken, cinayetin ardındaki nedenler ve detaylar üzerindeki soruşturma titizlikle sürdürülüyor.