SUYUN ÜSTÜ FİLMİ NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Elit İşcan, Nihan Aker, Lila Gürmen, Serhat Ünaldı, Eren Çiğdem ve Oscar Pearce'in rol aldığı film, festival kapsamında 23 Nisan akşamı saat 19.00'da Atlas 1948'de ve 24 Nisan'da saat 13.30'da Kadıköy Sineması'nda seyirciyle buluşacak.

ASLIHAN ÜNALDI'NIN FİLMLERİ VE BAŞARILARI 

"Aslıhan Ünaldı'nın kişisel deneyimlerinden esinlenerek yazdığı ve yönettiği 'Suyun Üstü' filmi, 'yabancılaşma' ve 'kabullenme' konularını ele alıyor. Film, parçalanmış bir ailenin yeniden bağ kurma çabasını anlatıyor.

EN İYİ KADIN YÖNETMEN ÖDÜLÜNÜ ALDI 

Bu ödüllü film daha önce 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Elit İşcan'a 'en iyi yardımcı kadın oyuncu' kadrosu, Los Angeles Bağımsız Kadın Film Ödülleri'nde ise Aslıhan Ünaldı'ya 'en iyi kadın yönetmen' getirmişti.

Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor

"Suyun Üstü" filmi, parçalarla buluşmak için heyecanla bekleniyor. İstanbul Film Festivali'nde Atlas 1948 ve Kadıköy Sineması'nda gösterilecek olan film, sinemaseverlere muhteşem bir deneyim sunmayı hedefliyor.