TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star, haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesini ve ödül kazanan takımı izleyicilerle buluşturdu. Kırmızı ve mavi takımın mücadelesinde heyecan doruktaydı. İşte, Survivor All Star'ın 27 Nisan'daki bölümünde yaşananlar:

MERVE'NİN MAVİ TAKIMA GEÇİŞİ DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi, Acun Ilıcalı'nın bahsettiği büyük ödülle birlikte gerçekleşti. Oyunu kazanan takım, dokunulmazlığın yanında Hull City'nin Ipswich maçını izlemek için İngiltere'ye gideceği ödülü de elde edecekti. Bu hafta, mavi takımın kırmızı takıma geçiş yapan Merve ile dengeleri değiştiği gözlemlendi.

SURVİVOR'DA HAFTANIN İLK GİTME ADAYI KİM OLDU?

Mücadele başa baş devam ederken, kırmızı takımın atağı oyunu 10'a 5 skora getirdi. 10. sayıyı kırmızı takımdan Aleyna aldı ve 12 olan sayıyı da kırmızı takım kazanarak hem dokunulmazlığı hem de ödülü elde etti. Dokunulmazlık oyununun ardından eleme adayı belirlemek için mavi takım konseyi gerçekleşti ve haftanın ilk eleme adayı olarak Yasin seçildi.

ALEYNA İLE BATUHAN ARASINDA GERİLİM

Aleyna ile Batuhan arasında, iletişim ödülünde yaşanan bir olay nedeniyle gerilim yaşandı. Aleyna, Cansu'nun kendisini görmek istemediğini ve bunun nedeninin geçmişteki bir olay olduğunu belirtti. Bu durum, kısa süreli bir tartışmaya yol açtı.

ŞARKI YARIŞMASININ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Survivor All Star'da şarkı yarışması da yapıldı. Batuhan birinci olurken, Özgür ikinci ve Hilmcem üçüncü oldu. Merve ise 13. yani sonuncu olarak belirlendi.

Korhan Berzeg olayı Sırtlan mı öldürdü, nasıl öldüğü hala gizemini koruyor! Korhan Berzeg olayı Sırtlan mı öldürdü, nasıl öldüğü hala gizemini koruyor!

Survivor All Star'da yaşanan bu gelişmelerin ardından, takımlar arasındaki rekabet ve heyecan giderek artmaya devam ediyor.