Arka Sokaklar Mesut Komiser Alevi mi, kaç yaşında, aslen nereli, babası nereli? Arka Sokaklar Mesut Komiser Alevi mi, kaç yaşında, aslen nereli, babası nereli?

Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda mücadele edecek olan Berna Canbeldek, ekranların en sevilen ve rekabet dolu yarışması Survivor takipçileri tarafından merak konusu haline geldi. İşte, Berna Canbeldek'in hayatı ve kariyeriyle ilgili detaylar:

Berna Canbeldek kimdir?

Berna Canbeldek, 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de devam etti. Genç yaşta pek çok farklı alanda yeteneklerini geliştiren Canbeldek'in ilgi alanları arasında dans, akrobasi, şarkı söyleme, piyano çalma ve at binme gibi alanlar bulunuyor. Televizyon dünyasına Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline katılarak adım atan Berna Canbeldek, daha sonra Survivor 2014 ve 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarında da yer aldı. Birden fazla dilde yetenekli olan Canbeldek, Almanca, Hollandaca ve İngilizce dillerini iyi derecede konuşabiliyor. Fiziksel özellikleriyle de dikkat çeken Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır. Başarılı ve iddialı performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Canbeldek, Survivor All Star 2024 sezonunda da kırmızı takımda mücadele edecek.
Berna Canbeldek'in, hem yetenekleriyle hem de kararlılığıyla Survivor All Star 2024 yarışmasına damga vurması bekleniyor.