Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Bu olayın ardından Sarıkaya sessizliğini korurken, sonunda Etiler'de kameralara yakalandı ve annesiyle ilgili soruları yanıtlamak zorunda kaldı.

Ümran Seyhan ve Kenan Tosun'un İlişkisi

Kara Ağaç Destanı 13 son bölüm fragman! Yeni tanıtımı TRT1 nereden izlenebilir? Kara Ağaç Destanı 13 son bölüm fragman! Yeni tanıtımı TRT1 nereden izlenebilir?

Ümran Seyhan'ın, Kenan Tosun ile görüntülenmesi, ilişkilerinin basına yansımasına neden oldu. Bu ilişkinin Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun ile Kenan Tosun'un boşanmasına neden olduğu iddiaları da gündemde yer aldı.

Serpil Tosun'un Açıklamaları

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, bu ilişkiyle ilgili sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklama yapmıştı. "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları." demişti.

Serenay Sarıkaya'nın Sessizliği

Serenay Sarıkaya ise bu süreçte sessizliğini korumuş, herhangi bir açıklama yapmamıştı. Ancak sonunda kameralara yakalandı ve annesiyle ilgili sorulara "Benim bununla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz ya, sağ olun." şeklinde cevap verdi.

Ümran Seyhan ve Kenan Tosun'un ilişkisi magazin dünyasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Sarıkaya'nın bu konudaki sessizliği ve Seyhan ile Tosun'un ilişkisinin nasıl gelişeceği, ilerleyen günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri olmaya devam edecek gibi görünüyor.