Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde Jorge Jesus'un ekibi Al Hilal ile Luis Castro'nun çalıştırdığı Al Nassr karşı karşıya geldi. Mohamed Bin Zayed Stadyumu'nda oynanan çekişmeli müsabakayı Al Hilal 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Kirmizi Kart Goren Cristiano Ronaldo Hakeme 17222888 7250 M

Maçın Özeti:

  • Dakika 61: Salem Al Dawsari, Al Hilal'i 1-0 öne geçirdi.
  • Dakika 72: Malcom, Al Hilal'in skorunu 2-0'a taşıdı.
  • Dakika 86: Cristiano Ronaldo, Al Nassr'da forma giyerken kırmızı kart gördü.
  • Dakika 90+9: Sadio Mane, Al Nassr'ın tek golünü kaydetti.

Kirmizi Kart Goren Cristiano Ronaldo Hakeme 17222888 3476 M

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Ronaldo'dan Kırmızı Kart Şoku:

  1. dakikada Anderson Talisca ile girdiği ikili mücadelede rakibine sert müdahalede bulunan Cristiano Ronaldo, direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 39 yaşındaki yıldız isim, Suudi Arabistan kariyerindeki ilk kırmızı kartı görmüş oldu. Sahayı terk ederken alkış protestosu yapan Ronaldo, tribünlere de hakemi işaret etti. Ronaldo'nun kırmızı kart kararının ardından maçın hakemine yumruk kaldırdığı da görüldü.

Jorge Jesus'tan Tarihi Başarı:

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, bu galibiyetle birlikte tüm kulvarlarda üst üste 33. galibiyetini elde etti ve dünya futbol tarihine geçen bir rekora imza attı.

Al Hilal Finale Yükseldi:

Kupada finale yükselen Al Hilal, finalde Al Ittihad ile eşleşirken, Al Nassr ise final yükselme şansını kaybetti.