Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var? Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var?

Prens, ilk sezonuyla büyük beğeni topladı ve izleyiciler tarafından sevildi. Oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla dikkat çeken dizi, 2. sezonuyla da 30 Nisan'da yayınlanmaya başladı. Yeni sezonun her bölümü, izleyicilerden olumlu geri dönüşler aldı ve izleyici kitlesini genişletmeyi başardı. Şimdi ise merakla beklenen "Prens 2. sezon 6. bölüm ne zaman?" sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor.

PRENS 2. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

BluTV'de her Salı günü yayınlanan dizi, izleyicilerini yeni bölümleriyle her hafta ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Şimdi ise "Prens 2. sezon 6. bölüm ne zaman?" sorusuyla dizinin takipçileri merak içinde. Prens'in yeni bölümü, her Salı günü saat 19.00'da BluTV platformunda izleyicilerle buluşuyor.

Prens 2. Sezon 2

PRENS DİZİSİ NE ANLATIYOR, KONUSU NEDİR

Prens dizisi, isimsiz bir Bongomia krallığından gelen bir prensin hikayesini anlatıyor. Ailenin ortanca çocuğu olan Prens, kendi isteklerine odaklanmış bir hayat sürer. Ancak ülkenin tahtı amcası ve eski kraliçe tarafından tehdit altındadır. Amcasının ve eski kraliçenin hileli planlarına karşı Prens, her seferinde başarıyla mücadele eder.

PRENS DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR

Prens dizisinin 2. sezonu için yeni oyuncular da kadroya katıldı. İşte Prens dizisinin 2. sezonunda yer alan yeni oyuncular:

- Giray Altınok- Prens

- Derya Pınar Ak - Hasharia

- Aslı Tandoğan - Anarkhia

- Çağdaş Onur Öztürk - Thenio

- Ceyda Düvenci- Kraliçe Sion

- Serdar Orçin- Kalesh

- Bahadır Vatanoğlu- Larg

- Canberk Gültekin- Köle

- Onur Özaydın - Orion

- Hüseyin Avni Danyal- Kral Thun

- Burak Demir

- Yılmaz Gruda

Bu yeni isimlerle birlikte Prens dizisi, sevilen oyuncu kadrosuna daha da güç kattı.

Prens dizisinin kalıcı kadrosunu oluşturan bu isimler, diziye karakterlerini başarıyla yansıtarak büyük beğeni topluyorlar. İkinci sezon için kadroya katılan yeni isimler ise dizinin heyecanını ve hikayesini daha da güçlendiriyor. Ebru Şahin ve Çağlar Ertuğrul gibi tanınmış oyuncuların Prens'in 2. sezonunda yer alması, izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı.