Güney Kore müzik endüstrisinin sevilen isimlerinden biri olan K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti. Olay, Perşembe günü bir arkadaşının evinde meydana geldi ve polis şarkıcının ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

Alkol Kaçırdıktan Sonra Bilincini Kaybetti

Perşembe günü arkadaşının evine giden Bo Ram, alkolü fazla kaçırdıktan sonra tuvalete gitti ve uzun süre çıkmadı. Arkadaşları tarafından bilincini kaybetmiş halde bulunan şarkıcı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otopsi Talep Edildi

Park Bo Ram'ın ölüm nedeni henüz netlik kazanmazken, olay yerine gelen polis ekipleri olayı araştırıyor. Şarkıcının ölümü ile ilgili detayların belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi.

Yeni Müzik Projeleri Üzerinde Çalışıyordu

Park Bo Ram, ölümüne kadar aktif bir şekilde müzik çalışmalarını sürdürüyordu. Bu yılın başlarında iki yeni şarkı yayımlayan ve yeni projeler üzerinde çalışan şarkıcı, hayat dolu enerjisiyle tanınıyordu.

Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

Cenaze Tarihi Belirleniyor

Park Bo Ram'ın ajansı Xanadu Entertainment, şarkıcının ölüm haberini doğrulayarak cenaze töreninin aile ile yapılacak görüşmenin ardından planlanacağını açıkladı. Ölümüyle müzik dünyasında derin bir üzüntü yaratan Bo Ram'ın hayranları, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaşıyor.