ONAYLI RANDEVU SİSTEMİ NEDİR?

MHRS RANDEVU SİSTEMİ NASIL OLACAK? | Bakan Koca yeni MHRS hastane randevu  sistemini açıkladı || Hastane randevusu nasıl iptal edilecek? MHRS onaylı  randevu dönemi ne zaman başlıyor? - Son Haberler

Onaylı randevu sistemi, randevuların iptal edilmesi durumunda boş kalan zaman dilimlerinin hizmet bekleyen hastalar için kullanılmasını sağlayacak bir sistemdir. Bu yeni döneme "Onaylı Randevu Dönemi" adı verilmiştir. Uygulama 13 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla başlayacak.

ONAY VERME SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Randevu tarihinden bir gün önce, akşam saat 20.00'ye kadar randevuya onay verilmesi veya gelemeyeceğinin bildirilmesi gerekecek. Bu onay işlemi, "www.mhrs.gov.tr" internet sitesi, mobil uygulama ve "ALO 182" çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

İPTAL İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

Randevu tarihinden bir gün öncesine kadar iptal işlemleri, "www.mhrs.gov.tr" internet sitesi, mobil uygulama ve ALO 182 çağrı merkezi aracılığıyla gerçekleştirilebilecek.

ONAYLANMAYAN RANDEVULARIN DURUMU

Randevu tarihinden önce onaylanmayan randevular sistem tarafından iptal edilecek.

RANDEVUYA GİDİLMEZSE ALINACAK ÖNLEMLER

MHRS hastane randevusu başka biri için alınır mı? - Sağlık Haberleri

Randevusu onaylanmasına rağmen gitmeyen kişiler, aynı branş için 15 gün boyunca yeni randevu alamayacak. Ancak bu kişiler, Bakanlığa bağlı sağlık kuruluşlarından randevusuz hizmet alabilecekler.

Kahvenin Gizli Tehlikeleri: İyi Uyku ve Sağlıklı Beslenme İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler Kahvenin Gizli Tehlikeleri: İyi Uyku ve Sağlıklı Beslenme İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu yeni sistemle birlikte hastaların taleplerine daha hızlı ve etkin bir şekilde yanıt verilmesi hedefleniyor.