İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"OGM MATERYAL" EĞİTİM UYGULAMASI ZENGİN EĞİTİM İÇERİKLERİYLE ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİLERİN HİZMETİNE SUNULUYOR

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüz tarafından geliştirilen "OGM Materyal" eğitim uygulaması, sürekli güncellenen zengin eğitim içerikleriyle öğrenci, öğretmen ve yöneticilerin hizmetine sunuluyor.


OGM Materyal eğitim uygulamasında etkileşimli ders kitapları, beceri temelli kitaplar, İngilizce game activity kitabı, 3 boyutlu içerikler, dinamik uygulamalar, YKS hazırlık içerikleri, mini denemeler, deneyler, video çözümlü soru bankası, çalışma defteri, kazanım kavrama etkinlik kitabı, kavram öğretim kitabı, ders anlatım sunuları, ders anlatım videoları, konu özetleri ve yazılıya hazırlık videoları yer almaktadır.

Lise öğrencilerinin ihtiyaç duyabileceği bütün kaynakları tek bir adreste toplama özelliğine sahip

OGM Materyal eğitim uygulamasında bulunan on binlerce eğitim içeriği her gün güncellenmekle beraber, bir lise öğrencisinin ihtiyaç duyabileceği bütün kaynakları tek bir adreste toplama özelliğine sahiptir. Bilgisayar, telefon ve tabletlere tam uyumlu olarak hazırlanmış uygulamada, indirilen içerikler çevrim dışı da çalışabilmektedir.

Bilişsel, duyuşsal ve devinişsel alanların tümünün geliştirilmesine yönelik zengin içerikler sunan eğitim uygulaması; bütün branşlarda, her seviyede ve her okul türündeki öğrenci grubuna ücretsiz erişim imkânı sağlamaktadır.

28 farklı başlık ve konu türünde içerik öğrenci, öğretmen ve yöneticilerin hizmetine sunuluyor

OGM Materyal "Yönetici ve Öğretmen Kütüphanesi"; mesleki gelişime yönelik dersler, web tabanlı dijital eğitim araçları, sınıf içi değerlendirme, proje hazırlama rehberi ve farklı birçok konuda öğretmen ve yöneticilerimize hizmet vermektedir. "Etkileşimli Ders Kitapları" bölümünde MEB tarafından hazırlanan ve TTKB tarafından onaylanmış ders kitaplarıyla bütün branşlarda, her seviyede ve her okul türündeki öğrenci grubuna ücretsiz erişim imkânı sağlanmaktadır.

Eğitim uygulamasında bulunan "Soru Bankası" bölümünde; AYT ve YDT düzeyinde Türk dili ve edebiyatı, matematik, fizik, tarih, felsefe grubu, kimya, coğrafya, biyoloji ve İngilizce derslerine ait soru bankaları, tüm öğretmen ve öğrencilerin erişimine açıktır. Ayrıca "Dijital Öğrenme Köprüsü" ile çevrimiçi kütüphaneler, akademik araştırma siteleri, çevrim içi kurslar ve istatistiki veri kanallarıyla köprü kurularak interaktif öğrenme ortamı sunulmaktadır.

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüz tarafından hizmete sunulan OGM Materyal "YKS Kampı" ile tüm ders ve konulara ait sorularla birlikte bu soruların açık, anlaşılır çözüm videolarına da ulaşılabilirsiniz.

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüz tarafından geliştirilen "OGM Materyal" eğitim uygulamasına ulaşmak için tıklayınız.

Binbirdirek M.İmran Öktem C.No1 Eski Adliye Binası Sultanahmet/Fatih/İSTANBUL - (0212) 384 34 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.