Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'nin, İngiliz ekiplerinden Leeds United'a transfer olmaya yakın olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

MİCHY BATSHUAYİ'NİN PERFORMANSI

Fenerbahçe'de bu sezon Edin Dzeko'nun ardından en çok gol atan isim olan Michy Batshuayi, İngiliz ekiplerinin radarına girdi. Bu sezon toplamda 41 maçta forma giyen Belçikalı forvet, 23 gol atmayı başardı. Süper Lig'de ise 2 kez ilk 11'de sahaya çıkan Batshuayi, 11 gol attı.

LEEDS UNİTED İLE SÖZLÜ ANLAŞMA

Son haberlere göre, Batshuayi'nin Leeds United ile sözlü anlaşmaya vardığı kaydedildi. Championship'te Premier Lig'e çıkmayı hedefleyen Leeds United'ın, Batshuayi'yi kadrosuna katmak için ciddi bir çaba sarf ettiği belirtiliyor.

FENERBAHÇE'NİN OPSİYONU

Fenerbahçe ise, Michy Batshuayi'nin sözleşmesinde yer alan 1 yıllık opsiyonu kullanmak istediği ancak oyuncunun buna yanaşmadığı ifade ediliyor. Sarı-lacivertli ekip, golcü oyuncuyu kadrosunda tutma konusunda kararlı görünse de, Batshuayi'nin İngiltere'ye dönme isteği bu planları sekteye uğratabilir.

LEEDS UNİTED'IN PREMİER LİG HEDEFİ

Leeds United, Championship'te sezonu 90 puanla 3. sırada tamamlayarak Premier Lig'e çıkmak için Play-Off'ta mücadele etmeye hak kazandı. İngiliz ekibi, ligi 6. sırada tamamlayan Norwich City ile karşı karşıya gelecek.

Michy Batshuayi'nin Leeds United'a transferi konusunda son kararın önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor. Özellikle Batshuayi'nin performansı, Leeds United'ın Premier Lig hedefi için önemli bir faktör olabilir.

Kerem Aktürkoğlu derbi sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! Ortalığı alevlendirecek sözler! Kerem Aktürkoğlu derbi sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! Ortalığı alevlendirecek sözler!