Arka Sokaklar 673 bölüm FULL fragman İZLE, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Arka Sokaklar 673 bölüm FULL fragman İZLE, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Metin Akpınar ile açtığı babalık davasını kazanmasının ardından gündeme gelen Duygu Nebioğlu, ablasının da ünlü bir isme babalık davası açtığını söyledi. Annesi Suphiye Orancı'yı uzun yıllardır göremeyen Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına çıkınca yıllar öncesinden kalma plaklar gündeme geldi. Geçmişte oyuncu olduğu öğrenilen Orancı'nın yeni imajı ortaya çıktı.

METİN AKPINAR İLE AYNI FİLMDE OYNAMIŞLAR 

4'ü evlilik dışı olmak üzere 6 çocuğu olduğu öğrenilen Suphiye Orancı, 4 kızını da yıllar önce maaşlı bir aileye vererek Almanya'ya taşındı. Kendine yeni bir hayat kuran ve Müge Anlı'nın programında yer almayı reddeden Orancı'nın, yıllar önce İbrahim Tatlıses'in birçok filminde rol aldığı ortaya çıktı. Orancı'nın kızlarının babası Metin Akpınar'la da aynı filmde rol aldığı ortaya çıktı. Akpınar ve Orancı'nın başrollerini Zeki Alasya'yla paylaştığı 1989 yapımı Dönme Dolap filminden bir fotoğraf da ortaya çıktı.

METİN AKPINAR'IN İKİZLERİN BABASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Göksel Özdoğdu ile 63 yıldır evli olan Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce birlikteliğinden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Babalık davası açan Duygu Nebioğlu kazanırken, ikiz Sevgi Nebioğlu'nun davası devam ediyor. Kızlarının ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Metin Akpınar, çocuklarını kabul ederek şunları söyledi: "Bir geceydi. Eşimden özür diliyorum. Hayat geriye doğru akmıyor."