Motor fiyatları 2024 zamlı ne kadar, motor fiyatları fena yükseldi Motor fiyatları 2024 zamlı ne kadar, motor fiyatları fena yükseldi

Malatya merkezli üç ilde gerçekleştirilen operasyonda, suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda 7 zanlı tutuklandı. Malatya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Malatya, Diyarbakır ve Antalya'da "Hazro Grubu" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

"Hazro Grubu" Adıyla Bilinen Suç Örgütü

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Örgütün, Malatya, Adıyaman ve Bayburt'ta toplamda 5 bin 920 metre enerji ve nakil kablosu hırsızlığı suçunu işlediği tespit edildi.

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığı Suçlaması

Suç örgütünün enerji ve nakil kablosu hırsızlığı suçunu işlediği belirlendi. Bu suçlamalarla ilgili olarak yürütülen operasyonların detayları ise açıklanmadı. Operasyonun, suç örgütlerine karşı yürütülen mücadele kapsamında önemli bir adım olduğu belirtilirken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.