Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, spor salonuna gitmek için Maşukiye-Sapanca Yolu'nu kullanan Furkan Köroğlu (23) idaresindeki motosiklet, emniyet şeridindeki otomobile çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü yola savruldu ancak koruyucu ekipmanı ve kaskı sayesinde hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kaza anı, motosiklette bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

219

KAZADA HAFİF YARALANAN SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Furkan Köroğlu'na ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Köroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve kaza sonrasında sadece hafif çiziklerle atlattığı belirtildi.

221

KASK VE KORUYUCU EKİPMAN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Furkan Köroğlu, kaza sonrası yaptığı açıklamada, her ne kadar bildiği bir yol olsa da hiçbir ekipmanını ihmal etmediğini ve emniyet şeridinde durduğunu belirtti. Kazada koruyucu ekipman ve kaskının hayatını kurtardığını vurgulayan Köroğlu, sürücüden şikayetçi olmadığını ve kendisinin de sağlık durumunda herhangi bir problem olmadığını söyledi.

Samsun Da Motosiklet Kazasi 2 Yarali 13470590 Amp

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN DİKKAT ÇEKTİĞİ NOKTALAR

Köroğlu, motosiklet sürücülerinin trafikte zaman zaman sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek, diğer araç sürücülerinin motosikletlere daha fazla dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Özellikle büyük araç sürücülerinin motosikletleri göz ardı edebileceğini ve motosiklet sürücülerinin de daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Köroğlu, trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması çağrısında bulundu.

İstiklal Caddesi’nde neden yaygın çıktı, yangının çıkış nedeni? İstiklal Caddesi’nde neden yaygın çıktı, yangının çıkış nedeni?