Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen E.O. (29) isimli şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, narkotik köpeği "Daxo"nun da katılımıyla zanlının ev ve iş yerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Afyon Belediye başkanı Burcu Köksal nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, hayatı ve kimdir Afyon Belediye başkanı Burcu Köksal nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, hayatı ve kimdir

Şüpheli Göz Altına Alınarak Tutuklandı

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan E.O., "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kararlılıkla Mücadele Ediyor

Bu operasyon, Kars Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadelesindeki kararlılığını ve etkin çalışmalarını gösteriyor. Emniyet güçleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Uyuşturucu ticaretiyle mücadelede halkın da duyarlı olması ve şüpheli durumları yetkililere bildirmesi önem taşıyor.