Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir? Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir?

Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan İrfan Can Kahveci için kötü haber geldi. Yapılan kontrollerde sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edilen Kahveci'nin, önümüzdeki haftalarda sahalardan uzak kalması bekleniyor. TRT Spor'un aktardığına göre, 28 yaşındaki futbolcunun, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray derbisinde forma giymesi beklenmiyor.

KARİYER SEZONUNU YAŞIYOR: İRFAN CAN KAHVECİ'NİN PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 46 maça çıkan İrfan Can Kahveci, bunların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Gösterdiği performansla dikkat çeken Kahveci, bu maçlarda 18 gol atıp 12 asist yaparak önemli bir katkı sağladı.

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci'nin derbi maçta forma giyemeyecek olması, sarı lacivertli takımın taraftarlarını üzdü. Sakatlığına rağmen sezon boyunca gösterdiği performansla takımına büyük katkı sağlayan Kahveci'nin yokluğu, Fenerbahçe'nin derbi mücadelesinde nasıl bir performans sergileyeceği konusunda soru işaretleri oluşturuyor.