Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", kadrosuna iki yeni isim ekleyerek heyecanını arttırıyor. Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyan dizi, Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz gibi deneyimli oyuncuları bünyesine katarak izleyicileri meraklandırıyor.

GÜLENAY KALKAN VE BORA CENGİZ, ANNE-OĞUL HİKAYESİYLE KARŞINIZDA

Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz, "İnci Taneleri"nde anne-oğul rolünde izleyici karşısına çıkacaklar. Bora Cengiz, Azem'in (Yılmaz Erdoğan) kızı Nehir'in (Sera Kutlubey) tedavi merkezinde tanıştığı ve hayatını değiştiren 'Arcan' karakterine hayat verecek. Gülenay Kalkan ise Arcan'ın annesi olan 'Mahun Hanım'ı canlandıracak.

AZEM'İN ARAYIŞI VE NEHİR'İN HİKAYESİ

Azem'in yıllardır arayıp bulamadığı kızı Nehir'in yaşam öyküsü, Arcan ve Mahun Hanım'ın hayatlarına girişiyle bambaşka bir boyut kazanacak. Bu yeni karakterlerin, diziye katacağı derinlik ve hikayenin seyrini nasıl etkileyeceği büyük merak konusu.

İZLEYİCİLERİ EKRANA KİLİTLEYECEK GELİŞMELER

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosuyla dikkat çeken "İnci Taneleri", yeni sezonunda da izleyicileri ekrana kilitlemeye aday görünüyor. Arcan ve Mahun Hanım'ın hikayeye kattığı dinamizm ve Azem ile Nehir'in ilişkisinde yaşanacak gelişmeler, dizinin takipçilerini duygusal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Acun Ilıcalı kararını açıkladı itiraz edildi! Survivor Nagihan diskalifiye mi edildi? Acun Ilıcalı kararını açıkladı itiraz edildi!

GÜLENAY KALKAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu 26 Nisan 1959 Ankara doğumlu. 14 yaşında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne öğrenci olarak giren Gülenay Kalkan tiyatro yüksek bölümünden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak göreve başlayan Gülenay Kalkan birçok oyunda yer aldı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde seslendirme sanatçılığı yapan Gülenay Kalkan 2002 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin oldu.

GÜLENAY KALKAN OYNADIĞI DİZİLER

2002 Her şey Aşk İçin

2003 Estağfurullah Yokuşu Günseli

2004 Ağa Kızı

2005 Gümüş

2007 Benden Baba Olmaz Suzan

Sır Gibi Nevra

2009 Aşkın İkinci Yarısı

2011 Mazi Kalbimde Yaradır Suzan

Sümela’nın Şifresi: Temel Asiye

2013-2014 Bugünün Saraylısı Rezzan Ataman

2015 Kocan Kadar Konuş Gönül

2015- Kocan Kadar Konuş: Diriliş Gönül

2016- Kalbim Yangın Yeri

2016- Anne Cahide Güneş

2020-2021 Yasak Elma Feride Taşkın

2021 Mendirman Celaleddin Türkan Hatun Türk-Özbek

2022- Ben Bu Cihana Sığmazam Elmas