Ünlü sanatçı Hülya Avşar, YouTube'da yayınlanan "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programının konuğu Kadir Ezildi ile yaptığı röportajda, ünlü olduğunu Kaya Çilingiroğlu ile beraberken sokağa çıkmaya başladığında fark ettiğini açıkladı. Avşar, "Kaya beni insan içine çıkardı ve ünlü olduğumu anladım. Sokakta yürüyemiyordum." dedi.

Kadir Ezildi: "Ünlü Olduğunuzu Ne Zaman Anladınız?"

Program sırasında Kadir Ezildi, Hülya Avşar'a "Ünlü olduğunuzu ne zaman anladınız?" sorusunu yöneltti. Avşar ise şu cevabı verdi: "Daha rutin çalışmaya başladığımda anladım. Çalışmaktan, kariyerimin peşinden koşmaktan ünlülüğümü yaşayamadım. Ünlü olduğumu da bu yüzden çok geç anladım. Bunu bana yapan Kaya (Çilingiroğlu) oldu. Beni Nişantaşı’nda bir kafeye götürdü. ‘Ay burası ne kadar güzelmiş’ dedim ve ‘Nasıl yani? Bu kafeye ilk defa mı geliyorsun? Buraya gitmeyeni dövüyorlar’ karşılığını verdi. İlk defa oraya gitmiştim. Ben pek sokağa çıkmaz evden işe, işten eve giderdim. Kaya, ‘Bundan sonra bunları bırakıyorsun ve biraz geziyoruz’ dedi."

Temizlik Hayali ve Anıları

Kara Ağaç Destanı 10 bölüm izle, Kara Ağaç Destanı TRT1 izleme linki, son bölümde neler oldu? Kara Ağaç Destanı 10 bölüm izle, Kara Ağaç Destanı TRT1 izleme linki, son bölümde neler oldu?

Kadir Ezildi ise program esnasında temizliğin bir hastalık olmadığını, yaşam tarzı olduğunu belirtti. "Travmalarımı atlatmak için kendimi temizliğe vurdum. Hatta annemi dinleyip psikoloğa gitseydim hâlâ fakirdik. Babam televizyona çıkmama karşıydı. İsteklerime saygı duymadı. Temizlik şirketi kurma hayalim var. Gece ölürsem diye temizliğimi yapar yatarım." dedi.

Zehra Çilingiroğlu'nun Doğumu

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun 2005 yılında boşanan çiftin kızları Zehra, 1998 yılında dünyaya geldi.