İspanya La Liga'da büyük heyecan yaşanıyor. Bu hafta Granada, sahasında Osasuna'yı ağırlıyor. Maç öncesi tüm detaylar merakla bekleniyor. Peki, Granada - Osasuna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

GRANADA - OSASUNA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Granada - Osasuna mücadelesi 28 Nisan Pazar günü saat 17:15'te başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

28 Nisan 2024'te Granada ile Osasuna arasındaki İspanya La Liga maçı heyecanla bekleniyor. Maçın yayın saati, kanalı ve diğer detaylar şöyle:

Sivasspor – Başakşehir şifresiz CANLI İZLE yan izleme ekranı, nerede Sivasspor - Başakşehir maçı beinsport izleme Sivasspor – Başakşehir şifresiz CANLI İZLE yan izleme ekranı, nerede Sivasspor - Başakşehir maçı beinsport izleme

Granada - Osasuna maçı, S Sport Plus ve S Sport kanallarından canlı olarak izlenebilecek. S Sport Plus, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir. S Sport, Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77, Vodafone TV 11 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir. Granada - Osasuna maçı 28 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 17:15'te başlayacak. Karşılaşma, Granada'nın ev sahipliğinde, Los Carmenes Stadyumu'nda gerçekleşecek.