Fransız oyuncu Gerard Depardieu, cinsel saldırı suçlamalarıyla ilgili olarak polis tarafından ifade vermeye çağrıldıktan sonra gözaltına alındı.

POLİS İFADESİ İÇİN ÇAĞRILDI, ARDINDAN GÖZALTINA ALINDI

Fransız polisi, Depardieu'yu cinsel saldırı iddialarıyla ilgili olarak ifade vermeye çağırdıktan sonra gözaltına aldı. Polis kaynakları, Depardieu'nun iki kadının iddiaları üzerine sorgulanacağını belirtti. İddiaların biri 2014'te bir film setinde, diğeri ise 2021'de başka bir çekim sırasında gerçekleştiği iddia ediliyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polis kayıtlarına geçti, uyuşturucu pazarlığında böyle yakalanmış… Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polis kayıtlarına geçti, uyuşturucu pazarlığında böyle yakalanmış…

13 KADIN TARAFINDAN SUÇLANMIŞTI

Depardieu daha önce 13 kadın tarafından cinsel saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. İspanyol gazeteci ve yazar Ruth Baza'nın Ocak ayında yaptığı suç duyurusuyla gündeme gelen Depardieu, birçok kadının benzer suçlamalarda bulunmasıyla zor bir dönemden geçiyor.

PARİS SAVCILIĞINDAN ZAMAN AŞIMI KARARI

Öte yandan, Paris Savcılığı, Fransız oyuncu Helene Darras'ın 2007 yılında Depardieu'nun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söylediği davanın zaman aşımına uğradığını belirtti. Darras'ın şikayeti, zaman aşımı nedeniyle dava açılamayacak durumda olduğu için düşürülmüştü.

Gerard Depardieu'nun cinsel saldırı iddialarıyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.