FROSİNONE - İNTER KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İtalya Serie A'da heyecan Frosinone - İnter maçıyla devam ediyor. 10 Mayıs Cuma günü saat 21:45'te başlayacak olan karşılaşma S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Çorumspor-Bodrumspor maçı canlı kanalı || Çorumspor-Bodrumspor Nereden İzlenir, TRT Spor Youtube TFF kanalında var mı? Çorumspor-Bodrumspor maçı canlı kanalı || Çorumspor-Bodrumspor Nereden İzlenir, TRT Spor Youtube TFF kanalında var mı?

FROSİNONE - İNTER MÜCADELESİNDEN NE BEKLENİYOR?

Şampiyon İnter, Frosinone'da Kazanmak İstiyor: Bu sezon gösterdiği performansla adından sıkça bahsettiren İnter, sezonun sona ermesine 4 hafta kala Frosinone deplasmanında sahaya çıkıyor. Geride kalan haftalarda ligin en fazla gol atan takımı olan İnter, kalesinde ise sadece 19 gol gördü. Son maçında Empoli'yi 3-2 mağlup eden İnter, bu maçta da galibiyet arıyor.

Frosinone Düşme Hattından Uzaklaşmak İstiyor: Ev sahibi Frosinone ise düşme hattından uzaklaşmak için İnter mücadelesinde sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Geride kalan haftalarda Empoli, Udinese gibi takımlarla puan sıralamasında rekabet eden Frosinone, son maçında Spezia'yı 1-0 yenerek morale geldi.

FROSİNONE - İNTER KARŞILAŞMASI YAYIN BİLGİLERİ

Tarih: 10 Mayıs Cuma
Saat: 21:45
Kanal: S Sport 2
Stadyum: Benito Stirpe Stadyumu, Frosinone, İtalya

FROSİNONE - İNTER TAKIMLARININ İSTATİSTİKLERİ

İnter: 28 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet, 89 puan, 81 gol atıldı, 19 gol yendi.
Frosinone: 7 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyet, 32 puan, 34 gol atıldı, 55 gol yendi.