Fenerbahçe'de büyük bir transfer hamlesi yapılıyor. Yıldız golcü Edin Dzeko'nun ayrılma ihtimaliyle kulüp, yeni bir golcü arayışına girdi. Romelo Lukaku'nun adı geçerken, transferde Michy Batshuayi'nin de devreye girdiği belirtiliyor.

Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir? Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir?

Fenerbahçe, Al Hilal'den Dzeko için astronomik bir teklif aldı ve oyuncuya da yıllık 11 milyon euroluk bir teklif yapıldı. Bu durum göz önünde bulundurularak sarı-lacivertliler, önceliği gol bölgesine vermeye karar verdi.

Belçikalı yıldız Lukaku'nun ismi gündeme gelirken, Batshuayi'nin de bu transfer için Lukaku ile görüşme yaptığı ifade edildi. Lukaku'nun kontratı Haziran ayında bitiyor ve Fenerbahçe'nin hedefi, oyuncuyu satın alma opsiyonuyla bir sezonluğuna kiralık olarak kadroya katmak.

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla tüm kulvarlarda 37 maça çıkarken 18 gol atıp 4 asist yaparak performansını sürdürdü. Kariyerine Lierse altyapısında başlayan Lukaku, Anderlecht, Chelsea, West Brom, Everton, Manchester United, İnter ve Roma gibi önemli kulüplerde forma giydi. 637 maçta 306 gol atan Belçikalı oyuncu, 97 de asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.