Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u 18 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de Ülker Stadyumu'nda konuk edecek. İlk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, tur atlamak için rakibini en az 2 farklı skorla yenmek zorunda. Bu zorlu mücadelenin heyecanı tüm futbolseverleri sarmış durumda.

Fenerbahce Olympiyakos Depojpg R Ro4 A W Tk T U U Vd9 F F8Fxk Q

Maç Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

Tarih: 18 Nisan 2024 Perşembe Saat: 22:00 Yer: Ülker Stadyumu, İstanbul Yayın: EXXEN (Şifresiz) Hakem: Tobias Stieler (Almanya)

Olympiakos Fenerbahce Maci Ne Zaman Saat Kacta

İlk Maçın Özeti:

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçı Yunanistan'ın başkenti Atina'da Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanmıştı. Mücadelede Olympiakos, Jovic ve Chiquinho'nun golleri ile 2-0 öne geçmişti. Fenerbahçe ise Tadic'in penaltı golü ve İrfan Can Kahveci'nin klas golü ile skoru 3-2'ye getirmesine rağmen maçı 3-2 kaybetmişti.

Fenerbahce Spartak Trnavayi Farkli Maglup Etti Ve Konferans Liginde Son 16 Turuna Yukseldi Qojn

Çağdaş Bodrum - Tofaş (1 Mayıs), Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz CANLI İZLE YAN EKRAN LİNKİ Çağdaş Bodrum - Tofaş (1 Mayıs), Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV Şifresiz CANLI İZLE YAN EKRAN LİNKİ

Fenerbahçe'nin Tur Atlama Şansı:

İlk maçta mağlup olan Fenerbahçe, rövanş maçında taraftarının da desteğiyle tur atlamak istiyor. Bunun için Olympiakos'u en az 2 farklı skorla yenmek zorunda olan sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci ve Miha Zajc kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahce Adanademir

Maçın Önemi:

Bu maç, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Sarı-lacivertliler, bu zorlu mücadelenin üstesinden gelerek tur atlamak ve Avrupa kupalarında mücadeleyi sürdürmek istiyor.

0X0 Fenerbahcede 6 Yabancidan Sok Hareket Takimdan Ayrilacaklar 1711180064109

Taraftar Desteği:

Fenerbahçe taraftarları, bu önemli maçta takımlarına büyük destek vermeye hazırlanıyor. Ülker Stadyumu'nu doldurması beklenen sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını galibiyete taşımak için tezahüratlarda bulunacak.

Tv85Da Sifresiz Yayinlanacak Avrupa Maclari Belli Oldu Fenerbahce Union Saint Gilloise Maci Tv85Da Mi 0Hhq