Ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in Bodrum'daki 5 katlı malikanesi, son günlerde magazin gündemine oturdu. Ürek, lüks evini 100 milyon liraya satışa çıkardıktan sonra alıcılarla görüşmeler yapmaya başladı. Ancak alıcıların acelesinden şüphelenen Ürek, durumu bankaya ekspertize gitmek suretiyle kontrol etmeye karar verdi.

Survivor Atakan kaç kez şampiyon oldu, aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor Atakan kaç kez şampiyon oldu, aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

ŞÜPHE KARŞISINDA BANKAYA EKSPERTİZE GİTTİ

Alıcıların davranışlarından şüphelenen Fatih Ürek, malikanesinin gerçek değerini öğrenmek için bankaya başvurdu. Banka ekspertiz sonucunda, Ürek'in evine 300 milyon lira değer biçti. Bu değer karşısında şok geçiren Ürek, dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

DOLANDIRMA GİRİŞİMİ ORTAYA ÇIKTI

Gerçek değeri 300 milyon lira olarak belirlenen evi, alıcıların ucuza kapatarak 3/1 fiyatına almaya çalıştıkları anlaşıldı. Fatih Ürek, yıllarca ödediği kredisini düşünerek bu dolandırma girişiminden son anda kurtuldu.

Ünlülerin mülkleri ve değerli varlıkları, dolandırıcıların hedefi olabilir. Bu nedenle satış veya alım yaparken dikkatli olmak önemlidir. Fatih Ürek gibi şüpheli durumlarla karşılaşıldığında, banka veya uzman kişilere danışarak güvenliği sağlamak önemlidir.