Fatih Akın, 'Aşka Ruhunu Kat', 'Altın Eldiven', 'Temmuz'da' ve 'Duvara Karşı' gibi beğenilen filmlerle tanınıyor. Kendisi, 'Duvara Karşı' ile 2004'te Altın Ayı, 'Yaşamın Kıyısında' ile 2007'de Cannes'da en iyi senaryo ödülünü kazandı. En son 2022'de 'Ren Altını' ile Almanya'da büyük bir başarı elde etti.

Fatih Akın Amrun

Megalopolis konusu ne, oyuncuları, ne zaman yayınlanacak? Megalopolis ilk kareleri ortaya çıktı Megalopolis konusu ne, oyuncuları, ne zaman yayınlanacak? Megalopolis ilk kareleri ortaya çıktı

'Amrum' Filminin Konusu

'Amrum', 2. Dünya Savaşı'nda geçen ve 12 yaşındaki Nanning'in hikayesini anlatan bir film. Nanning, fok avına çıkan, gece balık tutan ve ailesinin geçimini sağlamak için tarlalarda çalışan bir çocuk.

Senaryo ve Çekim Yeri

Film, Alman yönetmen ve senarist Hark Bohm'un çocukluk anılarına dayanıyor. Çekimlerin büyük bölümü Hamburg'da, Amrum adasında ve Danimarka'da yapılacak.

Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi

Filmde Jasper Billerbeck, Laura Tonke, Matthias Schweighöfer ve Detlev Buck gibi ünlü Alman oyuncular yer alıyor. 'Truva' ve 'Soysuzlar Çetesi' filmlerinden tanıdığımız Diane Kruger ise başrolde. 'Amrum', 2025 yılının Eylül ayında Almanya'da vizyona girecek.