Şenol Kartal kim, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, ne iş yapıyor? Şenol Kartal kim, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, ne iş yapıyor?

Eyüpsultan Girne Caddesi'nde meydana gelen olayda, hatalı park nedeniyle tartıştığı şahsın ve yakınlarının bıçaklı ve sopalı saldırısına uğrayan minibüs sürücüsü, kendini markete kilitleyerek saldırganlardan korudu. Öfkeli kalabalık, taş ve sopayla minibüse zarar verirken, olaylar güvenlik kameralarına yansıdı.

OLAYIN DETAYLARI

Dün saat 16.30 sıralarında Eyüpsultan Girne Caddesi'nde meydana gelen olayda, Halil İbrahim Odabaşı isimli minibüs sürücüsü, minibüsünü evinin önüne park etmek isterken başka bir ticari aracın hatalı park ederek alanı kapattığını fark etti. Bunun üzerine aracın üzerindeki telefon numarasını arayan Odabaşı, hatalı park eden sürücüden aracını düzeltmesini istedi. Tartışmanın ardından şahıs olay yerinden ayrıldı ancak bir süre sonra aralarında kadınların da olduğu bir grupla geri döndü.

SALDIRI 

Gruptakiler, Odabaşı'na bıçak ve sopa ile saldırdı. Odabaşı, bıçaklı saldırıdan kurtulmak için tekme atarak markete sığındı ve kendini içeri kilitleyerek saldırganlardan korudu. Grup, daha sonra minibüse taş ve sopalarla saldırdı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sakinleşen grup dağıldı.

MİNİBÜS ZARAR GÖRDÜ

Olayın ardından Emniyet'e başvuran Odabaşı, şikayetçi oldu. Minibüs ise saldırı sonucu zarar gördü. Odabaşı, yaşananları "Bu bildiğiniz canavarlık" diyerek özetledi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şüphelilerin, Odabaşı'nın minibüsüne saldırı anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki minibüs çarpıştı ve yangın çıktı. İki minibüs de yanarak kullanılamaz hale geldi, kazada 4'ü ağır 10 kişi yaralandı.

Muğla karayolu Menteş kavşağında meydana gelen kazada, 48 BR 882 plakalı araç ile 48 S 5086 plakalı servis aracı çarpıştı. Çarpışmanın ardından araçlarda yangın çıktı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi vermesi üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Kazada servis aracında bulunan 13 kişiden 3'ü ağır, 10 kişi hafif yaralandı. Ayrıca, 48 BR 882 araç sürücüsü de kazada ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü ancak iki araç da kullanılamaz hale geldi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.