Suphiye Orancı ve Metin Akpınar'ın Duygu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları olduğu ortaya çıktı.

"BABANIZ GAZETECİ UĞUR DÜNDAR"

Annesi Suphiye Orancı'nın iddialarının ardından diğer kızı Dilara Gülatan, Dündar'a babalık davası açtı. DNA testi sonuçlarına göre bu iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı.

ALMANYA'DA YAŞIYOR, İKİ KIZI VAR

Duygu Nebioğlu, en son 2010 yılında gördüğü annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ile birlikte Tatlı Sert programına katıldı. Milyonlarca kişinin nefesini tutarak takip ettiği canlı yayında ortaya atılan iddialar herkesi şok etti. Öyle ki şu anda Almanya'da yaşayan Suphiye Orancı'nın iki kızı olduğu ve eşinden 2016 yılında boşandığı öğrenildi.

Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir? Nesrin Cavadzade kiminle evli, sevgilisi kim, kaç yaşında ve mesleği nedir?

BABA İSİMLERİ: EROL

Türkiye'nin bahsettiği olayda en ilginç detay ise evlilik dışı doğan dört kardeşin babasının isminin 'Erol' olmasıydı. Konuyla ilgili canlı yayını izleyen ve Suphiye'nin çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir izleyici, Duygu Nebioğlu'nu şok eden bir iddiada bulundu.

İDDİA: "EROL'DAN BİR OĞLU VARDI"

"Suphiye, mahallenin Erol adında bir çocuğuna aşıktı. Duyduk ki bu Erol'un sevgilisi varmış, sonra çocuğu Erol'un annesiyle evde bırakmış. Belki de bu yüzden babasının adı olarak Erol'un adını vermiş. Daha sonra aile taşınmış. Mahalleden" dedi.

Diğer kardeşlerinin babasıyla iletişime geçmeye çalışırken bir ağabeyi olabileceği iddiasıyla sarsılan Duygu Nebioğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Fragman bitti, ilk bölüm bitti. ikinci bölüm O iri adamların o kadına yaptıkları her şey ortaya çıkacak."

ŞOK İDDİA: BALMUMCU'DA RESTORANI VARDI

Annesine ulaşmak için her yolu deneyen Duygu Nebioğlu, aldığı "rapor" mesajlarını da sosyal medyada paylaştı. Erol isimli kişiyle ilgili mesaj, "Kızım... O dönemde sitesinde lüks bir restoran, babasının Balmumcu'daki evi ve Bebek'te deniz seviyesinde bir apartman dairesi olan kişi Erol olabilirdi... Erol o zamanlar bekardı...” mesajı kafalarını karıştırdı.

Baba ve 4 erkek kardeşinin adının Erol olduğu kimliklerinde yazılı olduğu belirtilirken, Müge Anlı ise "Erol adında birini tanıyor musun?" diye sordu. diye sordu. Kendileriyle ilgili haberlerin daha önce yayınlanmadığı iddiasını yineleyen Duygu Nebioğlu, şöyle konuştu: "Bu gazetede haberi yayınlamayan gazetenin sahibinin Erol Simavi olduğunu öğrendik. Gizli gerçekler var. bir şeyler söyle." dedi. Müge Anlı daha sonra "Sizce anneniz de Erol Simavi'yi tanıyor mu?" diye sordu. diye sordu. Nebioğlu'ndan: "Evet. Erol Simavi, Metin Akpınar ve eşinin fotoğrafları bile var. Bütün bu dosyalara bakıyoruz, görebildiklerimiz Dallas." cevapladı.

EROL ORTAYA ÇIKTI

Herkesin merak ettiği "Erol" isimli kişinin kim olduğu tartışılırken Müge Anlı'dan yeni bir açıklama geldi. Anlı, "Erol ismi geçiyordu. Nüfus kütüğünde Erol ismi babanın adına yazıyordu. Gerçekler Erol Simavi'ye ulaştı. Ancak bizimle iletişime geçen Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı Orancı'nın adının mahalle sevgisi olduğunu söyledi." Errol'du. Edindiğimiz bilgiye göre inceleme yaptık.

EROL SİMAVİ KİMDİR, HAYATI

Erol Simavi, 1930 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Gazeteciliğe ilgi duymaya küçük yaşlarda başlayan Simavi, 1949'da Işık Lisesi'nden mezun olmuştur. Kariyerine 7 Gün ve Karikatür dergilerinde mücellit olarak başlayan Simavi, zamanla makinist ve fotoğrafçı olarak görev yapmıştır. Babası Sedat Simavi'nin Hürriyet gazetesini kurduğu dönemde, genç Simavi klişehanede çalışmıştır.

1953 yılında Sedat Simavi'nin vefatının ardından, Erol Simavi ve kardeşi Haldun Simavi, Hürriyet gazetesinin yönetimini üstlenmiştir. Ancak 1968'de başlayan anlaşmazlıklar, 1971'de Haldun Simavi'nin Günaydın gazetesini çıkarmasıyla doruğa çıkmıştır. Erol Simavi, bu tarihten sonra Hürriyet gazetesinin yönetimini tek başına devralmıştır.

Erol Simavi'nin medya dünyasındaki etkinliği sadece Hürriyet gazetesiyle sınırlı değildir. Kelebek, Hafta Sonu, TV'de 7 Gün, Çarşaf, Gong ve Gösteri gibi dergi ve ilaveleri de hayata geçirmiştir.

1993 yılında Hürriyet gazetesinin yüzde 25'ini Erol Aksoy'a satarak medya sektöründen kısmi olarak ayrılan Simavi, bir yıl sonra Aydın Doğan'a geri kalan hisseleri satmıştır.

Erol Simavi'nin Son Yılları ve Özel Hayatı

Uzun yıllar İsviçre'de yaşayan Erol Simavi, son yıllarını Monako'da geçirmiştir. 8 Haziran 2015'te 85 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

Özel hayatında, iş insanı Kadir Has'ın eşi Rezzan Germirli'nin teyzesinin kızı Emine Belma Başar ile 1953 yılında evlenmiştir. Evlilikleri sırasında bir oğlu ve bir kızı dünyaya gelmiştir. Ayrıca, ünlü şarkıcı Nükhet Duru ile uzun yıllar süren bir ilişkisi olduğu da bilinmektedir.

Erol Simavi'nin hayatı, Türk medya dünyasının gelişiminde önemli bir rol oynamış, kariyeri boyunca birçok başarılı projeye imza atmıştır.