Alkollü araç kullanma cezası 2024 ne kadar? 1,2,3,4,5 kez alkollü araç kullanırsa ne kadar ceza alırsın? Alkollü araç kullanma cezası 2024 ne kadar? 1,2,3,4,5 kez alkollü araç kullanırsa ne kadar ceza alırsın?

Kaza, Didim-Söke karayolu Uslu Sitesi Kavşağı'nda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Didim'den İstanbul'a sefer yapan özel bir firmaya ait 06 BD 9008 plakalı yolcu otobüsü ile Uslu Sitesi'nden ana yola çıkan 09 AIT 232 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs, otomobili metrelerce sürükledi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada Hayatını Kaybedenler:

  • Erdinç Atılgan (otomobil sürücüsü)
  • Serap Atılgan (otomobil yolcusu ve Erdinç Atılgan'ın eşi)
  • Ayşe Sazboğa (otomobil yolcusu)
  • Yasin Sazboğa (otomobil yolcusu)

Yaralananlar:

  • 2 kişi (hafif yaralı)

Kurtarma Çalışmaları:

Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri, kazada otomobilde sıkışan Serap Atılgan, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa'yı kurtarmak için seferber oldu. Ekipler, uzun uğraşlar sonucu sıkışanları araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Otobüs sürücüsü ve yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Hastanede Hayatlarını Kaybettiler:

Kazada ağır yaralanan Serap Atılgan, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa, Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 yaralı da hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı böylece 4'e yükseldi.

Soruşturma Başlatıldı:

Kaza sonrasında olay yerine gelen cumhuriyet savcısı, incelemelerde bulundu. Didim-Söke yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Yolcu otobüsündeki yolcular ise başka bir araçla bölgeden tahliye edildi.

Kazada Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri ve Dramatik Ayrıntı:

Kazada hayatını kaybeden Erdinç Atılgan ve eşi Serap Atılgan'ın Didim'de oto yıkamacı olarak esnaflık yaptığı öğrenildi. Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa çiftinin ise ilçedeki bir okulda temizlik personeli olarak çalıştığı bildirildi. Kazada hayatını kaybeden Atılgan ve Sazboğa ailelerinin yakın zamanda dünür olacağı da ortaya çıktı. Kazayı duyan her iki ailenin çocukları da Didim Devlet Hastanesi'ne gelerek bilgi aldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.