ÜMRANİYESPOR - GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trendyol 1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Giresunspor ve Ümraniyespor, 10 Mayıs Cuma günü saat 17.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadele, TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

ÜMRANİYESPOR - GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASI YAYIN BİLGİLERİ

Tarih: 10 Mayıs 2024 Cuma
Saat: 17.00
Yer: Giresun Atatürk Stadyumu
Yayın Kanalı: TRT Spor

ÜMRANİYESPOR - GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASININ ÖNEMİ

Her iki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılarak puan tablosundaki yerlerini sağlamlaştırmak istiyor. Giresunspor, son 4 maçında 3 puan alarak formda olduğunu gösterirken, Ümraniyespor ise son 2 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı) Çorum FK - Bodrumspor maçı CANLI İZLE ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig play-off 2. tur maçı)

ÜMRANİYESPOR - GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASI MUHTEMEL 11'LERİ

Giresunspor'da Sergen Kaya, Oğuz Uyar, David Yeboah, Zeki Gökçe, Erol Can Akdag, Doğukan Kaya, Salih Dursun, Hakan Keleş, Aziz Behich, Pedro Henrique, Serdar Dursun'un ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Ümraniyespor'da ise Altay Bayındır, Ahmetcan Kaplan, Oğuz Buğra Alkan, Eren Çelik, Ufuk Akyol, Abdulkadir Parmak, Yusuf Abdioğlu, Kerem Önen, Anastasios Bakasetas, Ismaila Soro, Benjamin Šimko'nun ilk 11'de yer alması öngörülüyor.

ÜMRANİYESPOR - GİRESUNSPOR KARŞILAŞMASININ HAKEMLERİ KİM?

Müsabakanın hakemliğini Cüneyt Çakır, yardımcılıklarını ise Alpaslan Gökçül ve Mustafa Emre Ersoy yapacak.

Canlı Yayın Bilgileri:

Giresunspor ve Ümraniyespor arasındaki maç, TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar, TRT Spor kanalını açarak maçı takip edebilecekler.