Burcu Kıratlı Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlkokulu Ata Koleji'nde, ortaokulu BJK Koleji'nde, liseyi ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini ise Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde yapmış ve lisans derecesi ile mezun olmuştur. Eğitim hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde rol almış, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve burada 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak çalışmıştır.

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

Kariyeri ve Projeleri

Burcu Kıratlı, oyunculuk kariyerine 2010-2012 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan ve 2 sezon süren "Elde Var Hayat" dizisinde "Yağmur" karakteriyle başlamıştır. Daha sonra 2013 yılında Özcan Deniz'in yazıp yönettiği "Su ve Ateş" filminde "Helin" karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında "Peri Masalı" filminde "Peri" karakterini oynamış ve bu filmdeki rolü için saçlarını kazıtmıştır. Ardından televizyon ekranlarına geri dönen Kıratlı, 2014-2019 yılları arasında yayınlanan ve TRT 1'de seyirciyle buluşan "Diriliş Ertuğrul" dizisinde "Gökçe" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, 2015 yılında "Bizim Hikaye" filminde "Elif" karakterini, 2016-2018 yılları arasında yayınlanan "Aşk ve Mavi" dizisinde ise "Mavi" karakterini başarıyla oynamıştır.

Özel Hayatı

Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2018 tarihinde şarkıcı Sinan Akçıl ile Amsterdam'da evlenmiş, ancak 9 ay süren bir evlilikten sonra boşanmışlardır. İkili, Şubat 2021'de tekrar bir araya gelerek yeniden evlenmiş, ancak bir süre sonra tekrar ayrılmışlardır.

Burcu Kıratlı'nın başarılı oyunculuk kariyeri ve özel hayatındaki iniş çıkışlar, medya ve hayranları tarafından yakından takip edilmektedir.