Boşanma ve Yeni İlişki İddiaları

Sevgilisiyle görüntülendi Bülent Şakraktan ihanet iddiasına cevap

Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile olan evliliğini 15 dakikalık bir duruşma sonucunda anlaşmalı olarak bitirmişti. Bu ayrılığın ardından Şakrak'ın 'Maviye Sürgün' dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

İlişkinin Ortaya Çıkışı ve Objektiflere Yansıması

Şakrak ile Akpınar'ın ilişkisinin sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla magazin gündemi hareketlenmişti. İkilinin, Etiler'deki bir mekandan arkadaşlarıyla aynı araçtan inmeleri dikkat çekmişti.

Medya İddiaları ve Oyuncunun Tepkisi

Ünlü oyuncuya, eski eşi Ceyda Düvenci ile ilişkisinin sona ermesinin nedeninin Esra Akpınar olduğu iddiaları sorulduğunda, Şakrak "Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir" şeklinde yanıt vermişti.

Nişantaşı'nda Objektiflere Yansıyan Çift

Bülent Şakrak ve Esra Akpınar, son olarak Nişantaşı'nda bir eczane çıkışında görüntülendi. Akpınar'ın tedirgin tavırları dikkat çekerken, Şakrak ise iddia edilen haberlere isyan etti.

İddiaları Reddeden Şakrak'ın Açıklaması

Sevgilisiyle görüntülendi Bülent Şakraktan ihanet iddiasına cevap

Bülent Şakrak, evliliğinin yeni ilişkisi nedeniyle sona ermediğini belirterek, "Bu haberler tamamen yalan. Saçma sapan şeyler, deli saçması" diyerek iddiaları reddetti.

Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı! Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı!

SONUÇ OLARAK

Şakrak'ın açıklamalarıyla, medyada yer alan iddiaların yalan olduğu vurgulanmış oldu. Oyuncu çiftin özel hayatlarına dair süregelen spekülasyonlar, Şakrak'ın net bir şekilde bu iddialara karşı duruşuyla son buldu.