MAÇ DETAYLARI

Bucaspor'un konuğu Yeni Mersin idmanyurdu!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonu 3. sırada tamamlayan Bucaspor 1928, play-off 1. turunda Yeni Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Tek maç usulüne göre oynanacak zorlu müsabaka İzmir ekibinin ev sahipliğinde yarın Yeni Buca Stadyumu’nda oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Ankara bölgesinde Hürcan Hasova yönetecek. Hasova’nın yardımcılıklarını ise Nurettin Dinçer Demir, Mehmet Sıraç Akpınar ve Onur Bingöl yapacak.

İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir? İnter-Lazio CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, İnter-Lazio nereden izlenir?

ÜST TURA YÜKSELME MÜCADELESİ

Bu zorlu karşılaşmanın galibi ise 1461 Trabzon FK ile Ankaraspor eşleşmesinin kazananıyla bir üst turda karşı karşıya gelecek. Her iki takım da play-off turunda bir üst tura yükselmek için büyük bir mücadele verecek.

ÖNCEKİ KARŞILAŞMALAR

Bucaspor'un konuğu Yeni Mersin İdmanyurdu - Yeni Bakış - Son Dakika  Haberleri

Bucaspor, normal sezonda Yeni Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda 1-1, iç sahada da 2-2 berabere kaldı. Böylece iki takım arasında oynanan bu karşılaşmalarda birbirlerine üstünlük sağlamayı başaramadılar.

Karşılaşmayı izlemek için tıklayın....