Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

Alara Bozbey, "Bir Sevdadır" dizisine Nehir karakteri olarak katılan başarılı bir oyuncudur. İşte Alara Bozbey hakkında bilmeniz gerekenler:

Alara Bozbey, 7 Aralık 1986'da Litvanya'da doğmuştur. Anne ve babası Litvanyalı olan Bozbey, ailesiyle uzun süre Litvanya'da yaşamıştır. Ancak anne ve babasının boşanması üzerine, annesi Türk biriyle evlenince Alara Bozbey ve annesi Türkiye'ye, İstanbul'a yerleşmiştir.

Türkiye'ye geldikten sonra Türkçe eğitimi alan ve Türk vatandaşlığına geçen Alara Bozbey, gerçek adı olan Aliona yerine Alara adını kullanmaya başlamıştır.

Oyunculuk kariyerine "Yabancı Damat" dizisiyle adım atan Alara Bozbey, daha sonra "Dolunay" dizisinde Demet karakterini canlandırmıştır. "Benim Adım Melek" ve "Mahkum" dizilerinde de rol almıştır. Son olarak "Bir Sevdadır" dizisinde Nehir karakterine hayat vermektedir.

Alara Bozbey, Türk vatandaşı olduktan sonra Türkiye'de oyunculuk kariyerini sürdürmekte ve yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.